Varaa aika numerosta 050 336 0221

Voit myös laittaa WhatsApp-viestin, vastaamme mahdollisimman nopeasti.

Laadukkaat kauneudenhoito­tuotteet ja tehokas ihonhoito

Käytössämme on laadukkaat Guinot- kauneudenhoitotuotteet. Guinot-salonkiin astuessasi saat huomata, miten ihonhoito ei ole ainoastaan mielihyvää vaan myös tuloksia! Yli 30 vuotta ammattikosmetiikan alalla tutkimustyötä tehnyt Guinot takaa hoitomenetelmien ensiluokkaisuuden. Kauneudenhoitotuotteet ja ihonhoitosarjamme laadukkuus pohjautuu jatkuvaan tuotekehitykseen ja pitkään kokemukseen kauneussalonkityöskentelystä.

Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva ihonhoito -ohjelma, niin pääsemme sinun asettamiin tavoitteisiin ja toiveisiin ihosi kunnosta. Guinot- kosmetologi on ihonhoidon asiantuntija. Puhdas iho on pohja kauneudelle.

Tarjoamme myös erilaiset meikkauspalvelut, käytössämme on upea Masters Colors -meikkisarja, jonka avulla loihdimme sinulle kauniin meikin arkeen ja juhlaan.

Nyt uutuutena tuotevalikoimassamme on myös pHformula-ihonpinnoitushoitosarja, johon valtuutetut ammattilaiset voivat tukeutua. Kyseessä on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, joka eheyttää ihoa ja korjaa sen toimintahäiriöitä. Laaja tuotevalikoima tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin hoitokokonaisuuksiin.

Ota yhteyttä Guinot-salonkiisi Kauneushuone Erja Kopraan.